Kiksekage
Ingredienser | Fremgangsmåde |
---|---|
1 dåse kondenseret mælk 40 g smør 25 vanillekiks Eventuelt lidt revet appelsinskal eller et skvæt Grand Marnier. Men kun hvis du føler for det. |
1 Kom Chokolade, kondenseret mælk og smør i en tykbundet gryde og varm det op ve middel varme. Husk at røre i gryden ofte. Når chokoladen og smørret er smeltet og det er blevet til en tyktflydende creme tager du gryden af varmen. 2 Find en bageform og beklæd den med husholdningsfilm. 3 Start med et lag af chokoladecremen, læg kiks side om side oveni. Derefter creme igen... kiks... og så videre til du mener størrelsen på kagen er rigtig eller du løber tør for en af delene. Du skal huske at slutte med et lag chokoladecreme. 4 Dæk den til og sæt i køleskabet mindst 4 timer, men gerne natten over. |
Ingredients
Directions
Kom Chokolade, kondenseret mælk og smør i en tykbundet gryde og varm det op ve middel varme. Husk at røre i gryden ofte. Når chokoladen og smørret er smeltet og det er blevet til en tyktflydende creme tager du gryden af varmen.
Find en bageform og beklæd den med husholdningsfilm.
Start med et lag af chokoladecremen, læg kiks side om side oveni. Derefter creme igen... kiks... og så videre til du mener størrelsen på kagen er rigtig eller du løber tør for en af delene. Du skal huske at slutte med et lag chokoladecreme.
Dæk den til og sæt i køleskabet mindst 4 timer, men gerne natten over.