Vores bedste opskrift på cookies

Ingredienser Fremgangsmåde


75 g smør
100 g sukker
50 g brun farin (eller rørsukker)
1 æg
50 g kokosmel
100 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. natron
½ tsk. salt
50 g hasselnødder
100 g mørk chokolade (fx Sur Del Lago 66 %)
1

Rør smør, sukker og farin godt sammen til en ensartet masse.

2

Rør kokosmel, hvedemel, natron, salt og vaniljesukker i smørblandingen.

3

Rør ægget i dejen.

4

Hak nødder og chokolade (ikke for fint) og bland det i dejen.

5

Brug en teske til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir. Husk godt med afstand – de flyder ud.

6

Bag i 8-10 min ved 175 grader.

Ingredients

 75 g smør
 100 g sukker
 50 g brun farin (eller rørsukker)
 1 æg
 50 g kokosmel
 100 g hvedemel
 1 tsk. vaniljesukker
 ½ tsk. natron
 ½ tsk. salt
 50 g hasselnødder
 100 g mørk chokolade (fx Sur Del Lago 66 %)

Directions

1

Rør smør, sukker og farin godt sammen til en ensartet masse.

2

Rør kokosmel, hvedemel, natron, salt og vaniljesukker i smørblandingen.

3

Rør ægget i dejen.

4

Hak nødder og chokolade (ikke for fint) og bland det i dejen.

5

Brug en teske til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir. Husk godt med afstand – de flyder ud.

6

Bag i 8-10 min ved 175 grader.

Vores bedste opskrift på cookies