Stikkelsbærchutney
Ingredienser | Fremgangsmåde |
---|---|
1,50 kg Stikkelsbær 2 Rødløg 2 Laurebærblade 2 Friske chili. Du vælger selv styrken efter temperament. 750 g Brun Farin 3 dl Æblecider Eddike 1 spsk. Stødt Koriander 2 tsk. Salt 3 Blade Husblas (kan undlades, men den bliver lidt tynd) Atamon |
1 Rens stikkelsbær, og nip både stilk og den indtørrede blomst af. 2 Kom bærrene og resten af ingredienserne op i en tykbundet gryde. 3 Varm det forsigtigt op til sukkeret er smeltet. 4 Derefter bringes det op til kogepunktet og simrer i ca. 45-60 minutter uden låg. 5 Så er det færdigt og kan fyldes på skoldede, atamonskyllede glas. |
Ingredients
1,50 kg Stikkelsbær
2 Rødløg
2 Laurebærblade
2 Friske chili. Du vælger selv styrken efter temperament.
750 g Brun Farin
3 dl Æblecider Eddike
1 spsk. Stødt Koriander
2 tsk. Salt
3 Blade Husblas (kan undlades, men den bliver lidt tynd)
Atamon
Directions
1
Rens stikkelsbær, og nip både stilk og den indtørrede blomst af.
2
Kom bærrene og resten af ingredienserne op i en tykbundet gryde.
3
Varm det forsigtigt op til sukkeret er smeltet.
4
Derefter bringes det op til kogepunktet og simrer i ca. 45-60 minutter uden låg.
5
Så er det færdigt og kan fyldes på skoldede, atamonskyllede glas.