Stikkelsbærchutney

Ingredienser Fremgangsmåde


1,50 kg Stikkelsbær
2 Rødløg
2 Laurebærblade
2 Friske chili. Du vælger selv styrken efter temperament.
100 g Mørk Chokolade, f. eks. Bagua Nativo 81%
750 g Brun Farin
3 dl Æblecider Eddike
1 spsk. Stødt Koriander
2 tsk. Salt
3 Blade Husblas (kan undlades, men den bliver lidt tynd)
Atamon
1

Rens stikkelsbær, og nip både stilk og den indtørrede blomst af.

2

Kom bærrene og resten af ingredienserne op i en tykbundet gryde.

3

Varm det forsigtigt op til sukkeret er smeltet.

4

Derefter bringes det op til kogepunktet og simrer i ca. 45-60 minutter uden låg.

5

Så er det færdigt og kan fyldes på skoldede, atamonskyllede glas.

Ingredients

 1,50 kg Stikkelsbær
 2 Rødløg
 2 Laurebærblade
 2 Friske chili. Du vælger selv styrken efter temperament.
 100 g Mørk Chokolade, f. eks. Bagua Nativo 81%
 750 g Brun Farin
 3 dl Æblecider Eddike
 1 spsk. Stødt Koriander
 2 tsk. Salt
 3 Blade Husblas (kan undlades, men den bliver lidt tynd)
 Atamon

Directions

1

Rens stikkelsbær, og nip både stilk og den indtørrede blomst af.

2

Kom bærrene og resten af ingredienserne op i en tykbundet gryde.

3

Varm det forsigtigt op til sukkeret er smeltet.

4

Derefter bringes det op til kogepunktet og simrer i ca. 45-60 minutter uden låg.

5

Så er det færdigt og kan fyldes på skoldede, atamonskyllede glas.

Stikkelsbærchutney