Vores bedste opskrift på cookies
Ingredienser | Fremgangsmåde |
---|---|
75 g smør 100 g sukker 50 g brun farin (eller rørsukker) 1 æg 50 g kokosmel 100 g hvedemel 1 tsk. vaniljesukker ½ tsk. natron ½ tsk. salt 50 g hasselnødder |
1 Rør smør, sukker og farin godt sammen til en ensartet masse. 2 Rør kokosmel, hvedemel, natron, salt og vaniljesukker i smørblandingen. 3 Rør ægget i dejen. 4 Hak nødder og chokolade (ikke for fint) og bland det i dejen. 5 Brug en teske til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir. Husk godt med afstand – de flyder ud. 6 Bag i 8-10 min ved 175 grader. |
Ingredients
75 g smør
100 g sukker
50 g brun farin (eller rørsukker)
1 æg
50 g kokosmel
100 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. natron
½ tsk. salt
50 g hasselnødder
Directions
1
Rør smør, sukker og farin godt sammen til en ensartet masse.
2
Rør kokosmel, hvedemel, natron, salt og vaniljesukker i smørblandingen.
3
Rør ægget i dejen.
4
Hak nødder og chokolade (ikke for fint) og bland det i dejen.
5
Brug en teske til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir. Husk godt med afstand – de flyder ud.
6
Bag i 8-10 min ved 175 grader.